CV maken

cv maken
Snel een CV maken? De online dienst CV Maker maakt het gemakkelijk: je hoeft alleen maar de invulvelden te volgen, zodat je geen onderdelen kunt vergeten. Geen gedoe met opmaak in Word: de layout verloopt automatisch. Het resultaat kun je gratis als PDF-bestand downloaden naar de computer.
Kijk voor het maken van een LinkedIn profiel op: LinkedIn profiel aanmaken

CV maken met CV Maker

CV Maker is een gratis online dienst om snel een standaard Curriculum Vitae te maken, bijvoorbeeld voor een student. Er wordt gebruik gemaakt van een lijst met invulvelden, en er is keuze uit enkele layouts. Alles werkt goed, en na het CV invullen kan er direct worden gedownload. CV Maker is een handige en gratis dienst, maar de mogelijkheden zijn beperkt: dit is niet geschikt als je bijzondere wensen hebt.
Taal: Nederlands, en vele andere talen.
Registreren: Alleen als je het CV wil opslaan om later opnieuw te gebruiken.
Gratis: Ja. Inclusief downloaden.
 1. Ga naar CV Maker en kies bovenaan als taal Dutch.
 2. Klik op Maak nu een CV.
 3. Je komt in een scherm waarin je je contactgegevens in het CV kunt invullen. Vul de gegevens in, en kies in het menu links het volgende onderdeel om in te vullen. Zo werkt je alle onderdelen af die op jou van toepassing zijn.

enquete maken

 • Je kunt zelf een onderdeel toevoegen door de klikken op Voeg een nieuwe sectie toe. Zo kun je een onderdeel toevoegen met persoonlijke gegevens. Er wordt een tekstveld geopend, waarin je vrij tekst kan plaatsen. Door de namen van de onderdelen in het menu te verslepen kun je de volgorde veranderen.

  enquete maken

 • Klik op Snelle Preview om een voorbeeld van het CV te zien. Er is keuze uit verschillende layouts.

  enquete maken

  enquete maken

 • Klaar? Klik Download om het CV te downloaden naar de computer. Je kunt het CV downloaden als PDF, HTML (webbestand) of TXT (tekstbestand zonder opmaak).

  enquete maken

 • Klik op Bewaar als je het CV op de website wil opslaan. Het is dan nodig om te registreren. Na registratie kun je meerdere CV's op de website bewaren, om later te bewerken en opnieuw te gebruiken.