CV templates downloaden

gratis cv templates word pages
Je CV is je visitekaartje. Het laat zien wie je bent en wat je kunt. Een aantrekkelijk curriculum vergroot je kansen om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek of een toelating. Deze websites bieden gratis templates voor Word, Pages en Google Docs. Zodat je alvast niet meer hoeft na te denken over de layout van je CV.

Tips voor het pimpen van je CV

 • Geen one size fits all
  Pas je CV aan voor elke baan waar je naar solliciteert. Laat zien dat je de perfecte match bent voor die functie en dat bedrijf. Je geeft daarmee ook aan dat je echt gemotiveerd bent.
 • Heldere inhoud
  Breng belangrijke informatie over jezelf vlot en logisch naar voren. Geen lange verhalen, maar overzichtelijke blokjes met - bijvoorbeeld - kwalificaties, werkervaring, vaardigheden en interesses. Zodat de recruiter niet hoeft te zoeken naar relevante informatie.
 • Ga voor stijl
  Uiteraard moet een CV er strak uitzien: een passende lay-out, een consistent lettertype, goede spelling en grammatica. Maar geef ook ruimte aan je eigen stijl: je onderscheid jezelf met een vleugje persoonlijkheid. Dat maakt de lezer nieuwsgierig naar jou.
 • Zet media in
  Als het past bij het bedrijf en de baan waarop je solliciteert, maak dan gebruik van media, zoals een foto, een video, of een QR-code met link naar een eigen website of portfolio. Daar gaat tijd in zitten, maar je valt wel op tussen de andere sollicitanten.
Kijk voor het snel maken van een eenvoudig CV op: CV maken

Gratis templates voor een CV

cv word templates
ResumeGenius
CV templates met een moderne opmaak, waarbij de bijbehorende lettertypes worden meegeleverd in het download-pakket. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, stijlen en indelingen. De templates zijn eenvoudig aanpasbaar met Word.
Geschikt voor: Microsoft Word (Windows en Mac).
Taal: Engels (de teksten zijn aanpasbaar).
Gratis: Ja. Downloaden zonder registratie.

cv word templates
Microsoft Office 365
Op de officiële website van Microsoft Office 365 kunnen gratis Word templates worden gedownload voor CV's en begeleidende brieven. Er is keuze uit ontwerpen die passen bij verschillende functies en beroepen. Je kunt de templates geheel naar eigen wensen bewerken.
Geschikt voor: Apple Pages, Microsoft Word (Windows en Mac).
Taal: Nederlands.
Gratis: Ja. Downloaden zonder registratie.

cv word templates
ResumGO
Deze website biedt eigentijdse templates voor Word, Pages en Google Docs. In de layouts wordt vaak gebruik gemaakt van kleurvlakken en een foto. De bijbehorende lettertypes zijn meegeleverd in het download-bestand. Je kunt op deze website makkelijk zoeken naar templates in een bepaalde kleur. Let op: de download-buttons zijn onopvallende grijze knoppen die zich onderaan bevinden bij Download: DOCX.
Geschikt voor: Apple Pages, Microsoft Word (Windows en Mac), Google Docs.
Taal: Engels (de teksten zijn aanpasbaar).
Gratis: Ja. Downloaden zonder registratie.

cv word templates
The GoodDocs
Moderne en klassieke sjablonen voor Google Docs, die geheel aangepast kunnen worden. Bij de tekstopmaak wordt gebruik gemaakt van Google Fonts. Deze templates worden na het aanklikken direct geopend met Google Docs.
Geschikt voor: Google Docs.
Taal: Engels (de teksten zijn aanpasbaar).
Gratis: Ja.