Groeps SMS versturen

Groep sms versturen
Soms is het handig om een groep mensen dezelfde SMS te sturen. Voor smartphones zijn er apps, en bij sommige telecom aanbieders kun je SMS-jes aan een groep verzenden via internet.

Groeps bericht sturen op smartphones

WhatsApp
Gebruikers van WhatsApp kunnen gemakkelijk groepen instellen, en berichten sturen aan de hele groep. Werkt alleen bij mensen die WhatsApp hebben geïnstalleerd.
Voor meer informatie: WhatsApp voor beginners
Platform: iPhone, iPhone Touch, iPad.
Gratis: gratis of 0,79 euro in de iTunes Appstore.

GroupMe
Met deze app kun je groepen maken van mensen uit je contactenlijst. Een bericht wordt daarna verzonden naar de hele groep. De berichten kunnen ook verstuurd worden via SMS, dus niet alleen aan mensen die de app hebben.
Platform: Android, iPhone.
Taal: Engels.
Gratis: gratis of 0,79 euro in de iTunes Appstore.

Websites voor groeps SMS


Groepsms.nl
Op deze website kun je een groeps SMS versturen naar verschillende telefoonnummers, die je in een venster plakt. Het werkt snel en eenvoudig. Betaling gaat via IDEAL, PayPal of creditcard. Het is ook mogelijk om een bericht later te verzenden.
Registreren: Nee.

Groeps SMS via telecom websites


Telfort web-SMS
Klanten van Telfort Mobile kunnen een groeps SMS of MMS versturen via Mijn Telfort. Hiervoor kun je inloggen op de website (eerst registreren). Om een groeps SMS of MMS te sturen worden de telefoonnummers ingevoerd in een adressenboek. Een SMS kan aan maximaal 20 mobiele nummers worden gestuurd.
Platform: Online.
Voor wie? Klanten van Telfort.

T-Mobile
Klanten van T-Mobile kunnen een groeps SMS versturen via My T-Mobile. Hiervoor kun je inloggen op de website (eerst registreren). Om een groeps SMS te sturen worden de telefoonnummers ingevoerd in een adressenboek. Er kunnen ook groepen worden aangemaakt, en bewaard op de website. Je kan een SMS sturen aan een groep, of kiezen uit de lijst met contacten.
Platform: Online.
Voor wie? Klanten van T-Mobile.