Avatar maken

avatar maken
Profielplaatje nodig? Je kunt bij een website of forum een gepimpte selfie uploaden, maar ook een origineel plaatje maken. Bijvoorbeeld een cartoon, karikatuur, South Park typetje of een cool 3D poppetje. Op deze websites maak je zo'n opvallende avatar.

Bewerkte foto's

foto avatarsAvatar Photo
Upload een foto, kies een effect en Avatar Photo maakt er een bewegende avatar van. Voor een goed resultaat moet de originele foto niet al te klein zijn (ca. 400 pixels). Je kunt de avatar downloaden of een link krijgen om in te voegen op websites. Het is wel nodig om te registreren.

Cartoon en fantasy avatars

Kijk voor het maken van een cartoon van een selfie op: Foto omzetten in een cartoon
Voor het maken van een tekening: Foto omzetten in een tekening

avataarsAvataars
Zeer snelle avatar maker waarbij je de opties direct uit een lijst kiest: bril, haarkleur, kleding, gezichtshaar, enzovoorts. Het resultaat is een rond plaatje dat direct kan worden gedownload.

hexatarHexatar
Coole, snelle avatar creator: klik op gezichtsvormen, kleuren en accessoires om je cartoon figuur samen te stellen. Deze avatars zien er strak uit en kunnen direct worden gedownload.

cartoon AvatarPickaFace
Snel een cartoon gezicht maken, door te kiezen uit oog- en mondvormen, kapsels, accessoires, achtergronden, enzovoort. De mogelijkheden zijn groot: als je een beetje je best doet kun je een gelijkend portret maken. De avatar kan direct worden gedownload.

fantasy AvatarsFantasy Avatar Creator
Leuke avatar maker voor fantasy games: maak een avatar op basis van een eigen foto, of kies uit onderdelen van fantasy figuren zoals demon, trol, zombie, dwerg, elf of goblin. Je kunt de afbeeldingen exporteren naar je computer in verschillende maten.

south park avatar South Park Avatar Creator
Maak je eigen South Park avatar. Je kunt het plaatje opslaan, delen of downloaden naar de computer. Daarbij wordt er wel een logo onder geplaatst. Dit kun je er zelf afknippen met een grafisch programma: foto bewerken.

south park avatar SP Studio
Snel een avatar maken in de stijl van een South Park character. Er zijn maffe hoofddeksels, gezichtsbeharing, tattoes en huisdieren. Je kunt ook eigen tekst toevoegen aan de afbeelding. Download de avatar door op het diskette-ikoon te klikken.

3D avatars

fantasie AvatarVoki
Bij Voki zijn mooie, pratende 3D avatars te maken: o.a. manga, dieren, beroemdheden en fantasy figuren. Na registratie wordt de avatar opgeslagen op de Voki website, en kun je hem invoegen op sociale media. Het aanmaken van een eenvoudige avatar is gratis. Voor meer mogelijkheden is een abonnement vereist.