Visitekaartjes maken

visitekaartjes maken
Visitekaartjes ontwerpen? Via een online printservice maak je snel een ontwerp, en worden de kaartjes thuisbezorgd. Je kunt visitekaartjes ook online ontwerpen, en zelf (laten) printen.
Kijk voor logomakers op Logo's maken
Voor het zelf ontwerpen van een logo: Logo ontwerpen

Online visitekaartjes: zelf printen

Business Card Star
Keuze uit ruim 100 layouts in zakelijke stijl, waarbij de kleuren aanpasbaar zijn. Je vult de gegevens in, en kunt ook de achterkant ontwerpen. Bij de gratis optie is het niet mogelijk om een eigen afbeelding toe te voegen. De zelfgemaakte visitekaartjes of naamkaartjes zijn te downloaden als PDF (8 of 10 kaartjes op een pagina).
Taal: Engels.
Gratis: Gratis kaartjes met alleen tekst (zelf uitprinten). Tegen betaling zijn er meer mogelijkheden.

Canva
De online ontwerpstudio Canva biedt honderden templates voor visitekaartjes: eigentijdse, elegante ontwerpen voor personen, clubs en kleine ondernemingen. Na registratie blader je bij Create a design naar Business Card. Alle templates zijn vervolgens naar eigen smaak aan te passen. Je kunt de voorkant en de achterkant van je ontwerp downloaden als PDF (300dpi). Die bestanden zijn geschikt om aan te leveren aan printservices.
Taal: Engels.
Gratis: Gratis, of tegen een kleine vergoeding. De PDF's kun je zelf printen of aanleveren bij een printservice.

Make Business Cards
Hier kun je snel een zeer eenvoudig visitekaartje ontwerpen, inclusief logo. Tekst invullen, eventueel logo uploaden, klaar. Je ontvangt een PDF met 12 visitekaartjes om zelf te printen.
Taal: Engels.
Gratis: Ja (zelf uitprinten).

Online visitekaartjes: originele kaartjes laten drukken

Moo
Uitstekende printservice voor moderne visitekaartjes en minicards: kaartjes met een foto aan de ene, en tekst aan de andere kant. Moo heeft een eigentijds assortiment met originele mogelijkheden, zoals kaartjes waarbij elk exemplaar een andere foto heeft. De bibliotheek met layouts wordt steeds vernieuwd, en uiteraard kun je zelf logo's en foto's uploaden. De visitekaartjes worden gedrukt op gewoon of milieuvriendelijk papier. Moo bezorgt wereldwijd.
Taal: Engels.
Gratis: Nee.

Plasma Design
Voor exclusieve visitekaartjes in metaal, plastic of luxueus papier. Je kunt de kaartjes helemaal laten ontwerpen, of zelf aan de slag gaan met een template, en het resultaat mooi laten afwerken. Plasma Design bezorgt wereldwijd.
Taal: Engels.
Gratis: Nee.

Inspiratie nodig? Voorbeelden van visitekaartjes

Cardfaves
Voorbeelden van Nederlandse visitekaartjes.

CardNerd
Gallery met fraaie, eigentijdse visitekaartjes.

Cardonizer
Honderden voorbeelden van creatieve visitekaartjes.

Cool Hipster Business Cards
Visitekaartjes voor hippe ondernemers.

Designspiration
Voorbeelden van origineel, creatief design.