Muziek opnemen van internet


muziek opnemen internet
Alle muziek op internet kan worden opgenomen. Ook internet radio. Er zijn speciale programma's om streams te rippen, of alle muziek op te nemen die de computer afspeelt.

Chilirec
Chilirec is helemaal gericht op het opnemen van internetradio. Je geeft een muziekvoorkeur op - toplists of artiesten - en het opnemen start automatisch zodra een song langskomt op een radiostation. Je kan ook een selectie maken uit de lijst met honderden radiostations, bijvoorbeeld op bitrate. De opgenomen tracks worden opgeslagen als MP3, en het programma controleert zelf of songs al aanwezig zijn.
Platform: Windows (alle versies), Mac OS X.
Taal: Engels.
Gratis: Gratis basisversie en betaalde abonnementen.

Free Sound Recorder
Klein programma dat alles opneemt wat de computer kan afspelen. Free Sound Recorder slaat opgenomen audio op in MP3, WMA of WAV bestanden. De kwaliteit van de opname is te regelen, hoewel de mogelijkheden hierbij beperkt zijn. Je kan ook opnamen vooraf inplannen. Het programma is eenvoudig in gebruik.
Platform: Windows (alle versies).
Taal: Engels.
Gratis: Ja.

Free Audio Recorder
Eenvoudige audiorecorder die alle muziek opneemt die de computer afspeelt, bijvoorbeeld van muziekwebsites of internetradio. Je kan de muziek opslaan als MP3, WAV, WMA of OGG bestand.
Platform: Windows (alle versies).
Taal: Engels.
Gratis: Ja.