E-mail planners

email later verzenden
Soms is het handig om een e-mail niet direct te versturen, maar later. Bijvoorbeeld om een felicitatie te sturen. Ook kun je jezelf een e-mail laten sturen om te herinneren aan dingen die je moet doen.

Online e-mail planners


FutureMe
Eenvoudige website om een e-mail in de toekomst te verzenden. Je kan een datum opgeven tot 50 jaar in de toekomst. Uiteraard is er geen enkele garantie dat deze website dan nog bestaat...
Taal: Engels.
Gratis: Ja.

LetterMeLater
Uitgebreide dienst voor het plannen en verzenden van e-mails. Je kan e-mails sturen vanaf de website, en ook vanuit je gewone e-mailprogramma. Het is mogelijk om adressenboeken te importeren, berichten meermaals te verzenden, en mails als SMS te verzenden. Wel registreren.
Taal: Engels.
Gratis: Ja.

NudgeMail
Goede dienst om jezelf een herinnering te laten sturen, bijvoorbeeld om een afspraak te onthouden. NudgeMail werkt op alle apparaten met email, en werkt zonder registratie.
Taal: Engels.
Gratis: Ja.

Remindii
Eenvoudige website om jezelf een herinnering te sturen voor een verjaardag. Datum invullen, mailadres invullen, en opsturen. De herinnering wordt jaarlijks verstuurd, en bevat een mogelijkheid om af te melden.
Taal: Engels.
Gratis: Ja.

E-mails later verzenden met Outlook 2007/ 2010/2013

  1. Maak een nieuwe e-mail aan.
  2. Ga naar Opties - Meer opties - Bezorging uitstellen.
  3. Klik op Berichtopties.
  4. Vink aan: Niet bezorgen vóór en kies de tijd en datum waarop je de mail wil verzenden.
  5. Klik op Verzenden.
  6. Het bericht blijft in het Postvak UIT staan totdat het verzonden wordt.
    Let op: Outlook moet op dat moment wel aanstaan om de e-mail te verzenden.