Visitekaartjes maken

visitekaartjes maken
Visitekaartjes ontwerpen? Via een online printservice maak je snel een ontwerp, en worden de kaartjes thuisbezorgd. Je kunt visitekaartjes ook gratis maken, door ze zelf uit te printen.
Kijk voor instant logomakers op Logo's maken
Voor het zelf ontwerpen van een logo: Logo ontwerpen

Online visitekaartjes: zelf printen

Business Card Star
Keuze uit ruim 100 layouts in zakelijke stijl, waarbij de kleuren aanpasbaar zijn. Je vult de gegevens in, en kunt ook de achterkant ontwerpen. Bij de gratis optie is het niet mogelijk om een eigen afbeelding toe te voegen. De zelfgemaakte visitekaartjes of naamkaartjes zijn te downloaden als PDF (8 of 10 kaartjes op een pagina).
Taal: Engels.
Gratis: Gratis kaartjes met alleen tekst (zelf uitprinten). Tegen betaling zijn er meer mogelijkheden.

Canva
De online ontwerpstudio Canva biedt honderden templates voor visitekaartjes: eigentijdse, elegante ontwerpen voor personen, clubs en kleine ondernemingen. Na registratie blader je bij Create a design naar Business Card. Ieder sjabloon is vervolgens naar eigen smaak aan te passen. Je kunt de voorkant en de achterkant van je ontwerp downloaden als PDF (300dpi). Die bestanden zijn geschikt om aan te leveren aan printservices.
Taal: Engels.
Gratis: Gratis, of tegen een kleine vergoeding. De PDF's kun je zelf printen of aanleveren bij een printservice.

Make Business Cards
Hier kun je in 5 minuten een simpel visitekaartje maken, inclusief logo. Tekst invullen, zonodig een logo uploaden, klaar. Je ontvangt een PDF met 12 visitekaartjes om zelf te printen.
Taal: Engels.
Gratis: Ja (zelf uitprinten).

Online visitekaartjes: originele kaartjes laten drukken

Moo
Uitstekende printservice voor alle soorten visitekaartjes en ander kantoordrukwerk. Moo heeft een eigentijds assortiment met fraai design, zoals kaartjes waarbij elk exemplaar op de achterkant een andere afbeelding heeft (Printfinity). De bibliotheek met layouts wordt steeds vernieuwd, en uiteraard kun je eigen logo's en foto's toevoegen. De visitekaartjes worden gedrukt op gewoon, luxueus of milieuvriendelijk papier. Moo bezorgt wereldwijd in oplagen vanaf 50 stuks.
Taal: Engels.
Gratis: Nee.

Plasma Design
Wie een exclusief visitekaartje zoekt kan hier terecht voor exemplaren in metaal, hout, plastic of ultra-luxe papier. Je kunt de kaartjes helemaal laten ontwerpen, of zelf aan de slag gaan met een sjabloon, en het resultaat professioneel laten afwerken. Plasma Design bezorgt wereldwijd.
Taal: Engels.
Gratis: Nee.

Inspiratie nodig? Voorbeelden van visitekaartjes

Cardfaves
Voorbeelden van Nederlandse visitekaartjes.

CardNerd
Gallery met fraaie, eigentijdse visitekaartjes.

Cardonizer
Honderden voorbeelden van creatieve visitekaartjes.

Cool Hipster Business Cards
Visitekaartjes voor hippe ondernemers.

Designspiration
Voorbeelden van origineel, creatief design.