Facebook vrienden verwijderen


facebook vrienden verwijderen
Het verwijderen van een vriend van Facebook is eenvoudig. Met één klik wordt de persoon uit je vriendenlijst(en) geschrapt.

Facebook vriend verwijderen

  1. Ga naar je profielpagina en klik op Vrienden.
  2. Er opent een lijst met je vrienden.
  3. Zoek de vriend op.
  4. Ga met de muis over Vrienden en kies Verwijderen als vriend.
  5. Er wordt om een bevestiging gevraagd.
  6. De vriend wordt uit je vriendenlijst verwijderd.


Krijgt de vriend een melding als ik hem of haar verwijder?
Nee, de vriend krijgt geen melding. Je verdwijnt alleen uit zijn of haar vriendenlijst.

Kan een ex-vriend nog steeds mijn profiel zien?
Een ex-vriend kan alleen het openbare gedeelte van je profiel zien. Om te zien welk gedeelte dit is ga je naar Account - Privacyinstellingen. Je kan het gedeelte dat openbaar is daar zelf aanpassen. Een ex-vriend kan niet zien wat er op het vrienden-gedeelte van je profiel staat.