Tijdelijk e-mailadres

tijdelijk email adres
Een wegwerp e-mailadres kan handig zijn in situaties waarin je je echte e-mailadres niet wilt opgeven. Bijvoorbeeld bij het registreren op een website die je wilt uitproberen.

Asdasd
Deze website maakt mailboxen aan voor alle e-mail die er naartoe wordt gestuurd. Je bedenkt zelf een e-mailadres dat eindigt op @asdasd.nl. Dit kan alles zijn, maar maak het niet te makkelijk (anders kiest iemand anders hetzelfde). Dit adres gebruik je bijvoorbeeld om je te registreren bij websites. Alle mail op het zelfbedachte adres komt terecht in de mailbox bij Asdasd. Deze dienst is niet geschikt voor privé-zaken: de mail staat openlijk op internet.
Taal: Nederlands.
Registreren: Nee.

E4ward.com
Degelijke dienst om een wegwerp e-mailadres aan te maken, waarvan de post wordt doorgestuurd naar je echte e-mailadres. Je kunt ook een eigen domeinnaam opgeven voor het wegwerpadres.
Taal: Engels.
Registreren: Ja.

Dispostable
Bij Dispostable bedenk je zelf een e-mailadres dat eindigt op @dispostable.com. Dit adres gebruik je bijvoorbeeld om je aan te melden bij een website die je wil uitproberen. De post op het wegwerp adres is direct te bekijken via de Dispostable website. Ongelezen berichten worden 2 dagen bewaard.
Taal: Engels.
Registreren: Nee.

Ikbenspamvrij.nl
Deze dienst maakt een tijdelijk e-mailadres aan, en stuurt de post door naar een e-mailadres dat je zelf opgeeft. Het adres blijft maximaal 1 uur werken.
Taal: Nederlands.
Registreren: Nee.

MailCatch
Op MailCatch worden mailboxen aangemaakt voor alle e-mail die er naartoe wordt gestuurd. Je bedenkt zelf een e-mailadres dat eindigt op @mailcatch. Alle mail op dit zelfbedachte adres komt terecht in de mailbox bij MailCatch. Ongeschikt voor gevoelige informatie: de mail staat tijdelijk openbaar op internet.
Taal: Engels.
Registreren: Nee.

Mailinator
Mailinator maakt mailboxen aan voor alle e-mail die er naartoe wordt gestuurd. Je bedenkt zelf een e-mailadres dat eindigt op mailinator.com. Dit adres kun je bijvoorbeeld gebruiken om je te registreren bij websites. Alle mail op het adres komt terecht in de mailbox bij Mailinator. Deze dienst is niet geschikt voor vertrouwelijke berichten: de mail staat openlijk op internet.
Taal: Nederlands.
Registreren: Nee.

Wegwerpmailadres.nl
Deze website maakt direct een tijdelijk e-mailadres aan, en stuurt de post door naar een e-mailadres dat je zelf opgeeft. Het adres blijft maximaal 24 uur geldig.
Taal: Nederlands.
Registreren: Nee.